Între 6 și 7 mai, dr. Anca Maria Cernea reprezintă AMCB la al treilea Forum pentru viață de la Roma. Colega noastră va face o prezentare alături de Eminența Sa Raymond Cardinal Burke, Excelența Sa episcopul Athanasius Schneider, părintele Shenan Boquet directorul Human Life International, John Smeaton directorul Societății pentru Protecția Copilulului Nenăscut din Marea Britanie (prima asociație pro-life din lume – Society for the Protection of the Unborn) și John-Henry Westen, unul dintre fondatorii LifeSiteNews și ai Forumului.
Lideri din întreaga lume se întâlnesc pentru a “căuta strategii pentru apărarea și promovarea învățăturii creștine asupra sexualității, căsătoriei, familiei și vieții. ‘În aceast timp critic pentru Biserică este mai necesar ca oricând pentru ca liderii să se întâlnească pentru apărarea și promovarea învățăturii catolice privind familia.’”, afirmă organizatoarea
Maria Madise, directoarea internațională a Society for the Protection of Unborn Children.
Ediția din 2014 s-a încheiat cu un apel adresat liderilor Bisericii de a refuza Sfânta Împărtășanie politicienilor în favoarea avortului. Ediția din 2015 s-a concentrat asupra consecințelor sinodului din 2014 și a sinodului din octombrie 2015, dar și a atitudinilor Papei Francisc legate de viață și familie.
Duminică, 8 mai participanții se vor alătura Marșului pentru Viața de la Roma. (Daniela Paun)

Informații suplimentare:
https://www.lifesitenews.com/
http://voiceofthefamily.com/
https://www.lifesitenews.com
https://www.lifesitenews.com/
https://www.lifesitenews.com

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit